Το Career Fair.4all είναι η Πρώτη Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία στην Ελλάδα από Glovo.4all, με την υποστήριξη του kariera.gr και υπό την Αιγίδα του ΣΔΑΔΕ (Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού) .

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 εταιρείες, φορείς και άνθρωποι με κάποια μορφή αναπηρίας θα συναντηθούν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με σκοπό την δυνατότητα ένταξης των ΑμεΑ στην ελληνική αγορά εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να αλληλεπριδράσουν με τις εταιρείες που υποστηρίζουν το σκοπό αυτό.
Η κάθε εταιρεία θα έχει το περίπτερό της όπου θα δέχεται υποψηφίους ΑμεΑ και θα συζητούν θέματα και προοπτικές εργασίας καθώς και τί συνεπάγεται αυτό.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 θα προηγηθούν ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια από το British Council για τις εταιρίες που ενδιαφέρονται να ενσωματώσουν άτομα με αναπηρία στο οργανόγραμμά τους, στα πλαίσια του προγράμματός του Ισότητα & Διαφορετικότητα.
Παράλληλα η εταιρία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού Randstad θα πραγματοποιήσει ειδικά σεμινάρια ενδυνάμωσης υποψηφίων ΑμεΑ (συμβουλές βιογραφικού, συνέντευξης, online παρουσίας κτλ.)

————————-
Ο χώρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων είναι προσβάσιμος. Εθελοντές και ειδικοί βοηθοί θα υπάρχουν κατά την διάρκεια της ημέρας, κατά μήκος του κτιρίου και της εισόδου για να εξασφαλίσουν την ομαλή εξέλιξη της εκδήλωσης.

Το Career Fair.4all διοργανώνεται από την GloVo.4all, η οποία ασχολείται με την ένταξη και ενσωμάτωση ατόμων με κινητική και αισθητηριακή αναπηρία στον εθελοντισμό. Διεξάγεται με την υποστήριξη του kariera.gr και την Flying Pot σε συνδιοργάνωση με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

 

 

0 Comments

Leave a reply

GloVo © Copyright 2017.       Developed by Madlink.

Log in with your credentials

Forgot your details?